dilluns, 13 d’octubre del 2008

Segur que aquest és el primer post que parla de tu


La teva arribada és imminent, Íria. Hem esperat aquest moment des de fa nou llarguíssims mesos. Estem tots molt il.lusionats. Falta molt poc per què tu facis realitat somnis que tots hem albergat en el fons dels nostres cors. Els meus pares han somiat amb ser avis, qui escriu ha somiat amb ser tieta, el meu germà desitjava ser pare. Tots t'estem esperant.Cofois, curulls d'una alegria exultant, difícil d'explicar i alhora molt fàcil de sentir. Ja des d'ara ets una savia portadora d'anhels i desitjos.


En, aquests teus darrers moments d'escalfor amniòtica no t'imagines la meravellosa vida que t'espera fora. L'amor d'una família i d'uns amics que ja t'estimen des del moment de la teva concepció. Arribes amb totes les cartes a favor...els del teu entorn més primerenc ens hi esmerçarem per a que excel.leixis en les estratègies d'una bona jugadora en la partida de la vida.

En aquests precissos instants la teva mare té les primeres contraccions de part, ja vols venir. Tens sort Íria, els vents de la fortuna i l'amor seran els primers en empényer la barca de la teva travessia.

3 comentaris:

Aina ha dit...

Felicitats tieta!!!!

novesflors ha dit...

Bona singladura!

Carme Rosanas ha dit...

Benvinguda Íria!
Moltíssimes Felicitats tieta!
Que les cartes a favor que té ara, li durin per sempre.