dimarts, 11 de novembre del 2008

Mala maror


Ambient intens en les escoles d'aquest país. Una llei que no sembla ser del gust de ningú, una vaga imminent...i la barreja de reaccions, sentiments, idees, posicionaments, opinions; una enorme confusió, la del Departament que decreta uns serveis mínims "a la seva manera"... i tot continua, cada dia hem de carregar el pes de la vida escolar, alguns ho fem animosament, a d'altres se'ls hi fa la càrrega feixuga...enmig del mar sempre ignot que és l'escola encara que alguns ja hi portem uns quants anys bregant entre pissares i guixos.


Enmig de l'oceà, coma capitans que ja no saben quina és la seva tripulació, els equips directius, escoltant tothom, sense decidir res, sense poder dictaminar el que recomana el departament perquè les instruccions de vaga no han arribat fins fa poc i el mar està sense llei.


En aquest maremagnum Posidó ens ha abandonat perquè està molt interessat en elaborar una nova llei del mar que permetrà viure tranquilament a les sirenes i les nimfes al fons del mar.De moment a la línia de flotació, lluitant contra tempestats i solades...les tripulacions de cada vaixell, amb els seus capitans queno saben a qui capitanejar, amb les tripulacions amb els seus veterans i els seus grumets i els seus cuiners...tots esperant que qui porta l'allargavistes cridi "terra!!" però Posidó sembla haver-se enfadat amb els mortals...¿espera Posidó que els tripulants de totes les navegacions s'enfadin entre ells i s'acabin ofegant els uns als altres?