dimarts, 24 de juny del 2008

L'estiu

Celebració agradable del solstici d'estiu. Conversa entre amics, envoltar-se de persones estimades, un jardí de somni, una casa gran que ens acull per la bondat d'una bona amiga, focs d'artifici que inunden el cel de colors que es reflecteixen en el nostre iris i d'allà van directes a la nostra ànima, sorolls de petards que provoquen algun esglai sobtat, bon menjar, sobretot perquè és compartit i ha estat cuinat amb carinyo, rostres de persones que no ens coneixem quan comença la celebració, procedents d'altres cercles on es mou l'amfitriona que ens són desconeguts al vespre i que a altes hores de la nit, per la màgia de la festa i les ganes que tenim les persones d'apropar-nos ja són cares conegudes... i el record personal, probablement variable segons la persona. que cadascú de nosaltres agombolarem en el nostre cor d'aquesta nit compartida.El meu record personal serà la conversa divertida en cotxe amb la Marta, l'Alícia, la Carina i la Roser; el pastís d'espàrrecs de la Immaculada, l'acollida de l'Adela; la mirada bondadosa del Santi, la fotografia d'ell i el Josep xerrant animadament sobre temes reposats quan tothom balla i riu al seu voltant.El comentari animat amb l'Alícia, les confessions amb la Roser, la tornada amb cotxe de tres bones persones, tres bons amics cansats per l'hora però rejovenits pel solsciti... Les revetlles són un moment fantàstic.Feliç arribada del solstici d'estiu a tothom.

2 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Bona festa, bona revetlla, saber gaudir de totes les cares de la revetlla és una cosa que a vegades sembla fàcil, però no sempre ho és

helena ha dit...

Realment aprendre a gaudir profundament de la vida i de les situacions és un repte pel què tots hem de treballar.En el meu cas m'ha costat fruir del que tinc i deixar de banda allò que em falta.Encara estic en el camí, amb amics com tu aprendre a gaudir és més fàcil.Moltes gràcies pel comentari i tantes altres coses.