diumenge, 23 d’agost del 2009
Estocolm és la capital d' Escandinavia. Situada a la costa del Mar Bàltic, s coneix com a la “Venècia del nord” y està formada per un arxipèlag de 14 illes. Té el port més important del nord del continente. El contacte amb el medi ambient és constant a Estocolm. L' aigua està acompanyada per verds boscos que envolten la ciutat. També ha esdevingut amb el temps el centre financer i polític de Suècia, país que capitalitza des del segle XV.

Fer un paseig per la part vella de la ciutat, visitar algun dels seus museus, fer un volt en vaixell pel Bàltic són només algunes de les nombroses atraccions que ofereix una ciutat dinàmica i cosmopolita.

Alguns consells per quan hi aneu:
-La ciutat vella, Gamla Stam, suposa una visita obligada pels turistes...però a més de botigues de souvenirs també es troben interessantíssimes galeries d'art-
-El barrio de Norrmalm constitueix l'àrea financera i comercial de la ciutat.Trobareu enormes centres comercials i també bars i discoteques.
-També hi ha una bona oferta de museus, alguns d'ells, gratuïts, com per exemple el Dans Museet, el Museu de la Dansa o el Museu d'Arquitectura o el d'art Modern.
-A prop de la parada de metro d'Slussen hi ha la Torre Katerina, on es pot pujar de franc al vespre i es pot contemplar una vista preciosa de la ciutat.